A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

До Степанівської селищної ради на зустріч із колективом завітала психологиня БФ «Рокада».

Дата: 04.07.2024 09:04
Кількість переглядів: 67

3 липня  в Степанівській селищній раді відбувся психологічний тренінг на тему: «Емоційний інтелект, мистецтво розуміти себе та оточуючих». Його провела представниця благодійного фонду «Рокада» Анастасія Остапенко для працівників Степанівської селищної ради та управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради.

Разом з психологинею   учасники тренінгу працювали над важливим питанням  розуміння  себе та оточуючих людей. Це те, що є актуальним завжди, а особливо в теперішній час. Тому, щоб краще дізнатись емоційний стан людей, Анастасія запропонувала кожному вибрати  по дві карточки з малюнками, які, на їх думку, відповідали емоційному стану людини, а після цього розповісти чому вони обрали саме ці карточки і з чим вони у них асоціюються. Так ніби в ігровій формі працівники Степанівської селищної ради та управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради розповідали про свої переживання, про свій емоційний стан та вчилися розуміти себе та оточуючих.

Війна породила чимало проблем в українців, вплинула на фізичне та ментальне здоров’я, психо-емоційний стан. Люди стали більш вразливими, тривожними, схильними до соматичних розладів і не завжди самотужки можуть із цим впоратись. У таких випадках на допомогу приходять фахівці, які здатні скерувати людину на  шлях подолання негативних наслідків таких явищ.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

 


Фото без опису



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень