A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІДПОЧИНОК ВИХОВАНЦІВ КОЛЕКТИВУ «DANCE GROUP EUPHORIA» СТЕПАНІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ У БОЛГАРІЇ

Дата: 17.06.2024 10:52
Кількість переглядів: 150

Літо — прекрасна пора для активного відпочинку і зміцнення здоров’я дітей. Краще, а ніж тепла морська вода, сонце, розваги та підвищення танцювальної майстерності шляхом участі в хореографічних конкурсах та майстер-класах  на свіжому повітрі у літню пору і не придумаєш. Дітям потрібен відпочинок та можливість відволікатися, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог постійно гатить по українській території авіабомбами, ракетами та іншими видами зброї, яка нищить та руйнує все живе довкола.

З 3 червня  по 13 червня  вихованці  хореографічного  колективу «Dance group Euphoria»  Степанівського селищного будинку культури подорожували  до міста Сльнчев Бряг, Болгарія. Основна мета поїздки - відпочинок та оздоровлення у дитячому танцювальному таборі «Teen Palace». Ініціаторкою поїздки стала керівник  колективу Марина БУДКО.  

Вихованці разом з керівником поринули в дуже цікаві та захоплюючі пригоди, багато тренувались, купались в морі, брали участь у концертах та різноманітних конкурсах,танцювали на сцені.

Участь у Міжнародних змаганнях та танцювальних батлах-джемах Victory Came принесла колективу не тільки задоволення від поїздки,  а й гідні результати, а саме:

  • команда «Energy team» -  Кубок Супер  Гран -Прі та сертифікат на 500€ до Країни Болгарія, місто Сонячний берег 2025 рік;
  • команда «One team» - 2 місце;
  • команда «Dream team» - 1 місце;
  • команда «Warriors» - 1 місце та відзнака журі за кращу постановку танцю, на який неможливо дивитися без сліз «Не залишай мене одну».

Щира вдячність   батьками за підтримку в організації поїздки. Відпочинок був насичений цікавими подіями, розвагами, корисною інформацією та яскравими емоціями, тому для усіх він промайнув весело та швидко. Різноманітна та насичена була анімаційна програма табору, організовано велику кількість цікавих заходів та подій. Більше  тижня, тридцять три  вихованці  хореографічного  колективу «Dance group Euphoria»  Степанівського селищного будинку культури  отримували задоволення від відпочинку не здригаючись від звуків сирен. За цей час діти встигли покращити свій фізичний та емоційний стан, отримати безліч позитивних емоцій. Дуже хочеться, щоб наші діти, в цей нелегкий для країни час, щохвилини, щодня були  радісними й  щасливими. Адже дитинство - це пора сподівань та здійснення мрій, а літо - це пора відпочинку.

Дякуємо збройним силам України за можливість жити й творити у вільній незалежній країні!Фото без опису



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень