A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ДІТИ – МАЛЕНЬКІ ЧАСТИНКИ ВЕЛИКОГО ЩАСТЯ , ІМ’Я ЯКОМУ – ЖИТТЯ!

Дата: 31.05.2024 11:47
Кількість переглядів: 178

Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Рішення про створення такого свята було прийнято під час сесії Міжнародної демократичної федерації жінок 1949 року в Парижі. Заснування такого дня ініціювали через те, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни.

Історія, на превеликий жаль, повторюється. Російсько-українська війна викликала гостру кризу у сфері захисту дітей. Діти зараз наражаються на значний ризик бути розлученими з сім'єю, можуть піддаватися насильству, жорстокому поводженню або сексуальній експлуатації. Крім того, багато дітей пережили надзвичайно травматичні події і потребують безпеки, стабільності та психологічної підтримки, багато хто з них, на превеликий жаль, загинули.

Сьогодні дуже хочеться, щоб у житті кожної  дитини були лише сонячні, радісні дні, а війна, окупація, міни - це усе було несправжнім, як у кіно, у книгах….Але ніколи у реальному житті не було війни. Діти так потребують любові, турботи й батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Ми переможемо заради наших дітей. Наші діти в майбутньому будуватимуть своє життя у мирній Україні. Інакше бути не може! Добро завжди перемагає зло!

У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної родини  й всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки осяюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Сьогодні маємо одне бажання на всіх: аби наші діти жили у мирній країні.

 Віримо у якнайшвидшу Перемогу України. 

Слава Україні!

Героям слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень