A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ ІЗ ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «БУДУЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» У СТЕПАНІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ВІДРЕМОНТОВАНО ПІДВАЛЬНЕ ПРИМІЩЕННЯ

Дата: 31.05.2024 10:42
Кількість переглядів: 583

За участю ініціативної молоді (волонтерів та волонтерок) Степанівської територіальної громади, очолюваної начальником відділу освіти УОКМС Олександром МАТЮШЕНКОМ, працівниками закладів освіти протягом двох тижнів у підвальному приміщенні Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області проводилися ремонтні роботи із штукатурення стін. Завдяки співпраці з громадською організацією «Будуємо Україну Разом» для реалізації цього проєкту виділено кошти в сумі 46,000 тис. гривень, із них: 40,000 тис. – на придбання будівельних матеріалів, 3,000 тис. – на харчування та 3,000 тис. – послуги майстра).

БУРчик реалізовано ГО "Будуємо Україну Разом" за фінансової підтримки канадської Програми підтримки миру та стабілізаційних зусиль Міністерства міжнародних мправ Канади.

ГО "Будуємо Україну Разом" - це громадська організація, яка розвиває довіру та відповідальність серед укрїнської молоді для її участі в розбудові демократичної України. "БУР" заснували в 2014 році, як відповідь на початок війни в Україні. За 10 років діяльності команда залучила до волонтерства близько 10 тисяч молодих людей з України та різних куточків світу.

Для завершення повного ремонту підвального приміщення необхідно в ньому залити бетоном підлогу. Це завдання на літо. Як результат цієї роботи збільшиться площа укриття закладу  що  надасть можливість  перевести освітній процес закладу зі змішаної форми навчання на очну форму.

Дякуємо усім небайдужим за допомогу. Також висловлюємо слова вдячності ГО «Будуємо Україну Разом» за надану матеріальну допомогу для облаштування найпростішого укриття Степанівського ліцею Степанівської селищної ради.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень