A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ ДЕМОНСТРУЄ СИЛУ ЇЇ ЄДНОСТІ ТА НЕСКОРЕНОСТІ!

Дата: 09.05.2024 11:15
Кількість переглядів: 101

Щорічно вся  європейська спільнота відзначає День Європи   9 травня. Цей день  означає мир і єдність у Європі, визнання досягнень ЄС і бачення спільного майбутнього. Європейський Союз та його держави-члени святкують День Європи, як вшанування Декларації Шумана 9 травня 1950 року, адже саме вона заклала основи європейської інтеграції, стала початком створення Союзу європейських країн, заснованого на спільних цінностях та збереженні миру.

Вже другий рік поспіль  Україна  відзначає цей день разом з державами Європейського Союзу, як країна-кандидат на вступ до ЄС.

Загарбницька війна рашистів в Україні, нелюдські звірства окупантів на тимчасово захоплених територіях прискорили процес внутрішнього очищення українського загалу від скверни московського совка, з якою чомусь українці мирилася три десятки літ в епоху Незалежності. З нашого життя поступово зникають нав’язані чужинцями назви міст і сіл, площ і вулиць, пам’ятники ідолам та катам українського народу, ми перестаємо відзначати чужі для нашої історії свята і дати. Натомість, повертаючись на своє законне місце у європейській цивілізації, українці, разом з своїми континентальними сусідами, сповідують спільні цінності і торжества.  

Відзначаючи День Європи 9 травня  Україна демонструє усьому світові і передусім країні-терористу ХХІ ст., що в цій кривавій війні Україна неодмінно переможе. Ми поборемо країну зла силою єдності, незламності духу, нескореності і щирою любов’ю до своєї держави!

 Слава Україні!

Героям слава!Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень