A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ У СТЕПАНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАМ`ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2024 15:20
Кількість переглядів: 343

 

Початок останнього місяця весни для всіх нас традиційно пов’язані з пам’яттю про події Другої світової війни. Для кожного українця згадки про 1939 – 1945 роки є дуже особистими, адже в нашій країні немає жодної родини, яка не мала би власної історії про ту війну.
8 травня 2024 року з нагоди відзначення Дня пам’яті та  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі голови Степанівської селищної територіальної громади Володимира ЛУКАША, старости Косівщинського старостинського округу Оксани СТЕПАНЕНКО, старости Підліснівського старостинського округу Олександра ТИМОХІНА, начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Антоніни КОЩІЙ, начальника освіти Олександра МАТЮШЕНКА, начальника відділу культури, молоді та спорту Світлани РОДІ, працівників закладів освіти, культури, бібліотекарів відбулося покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам у роки Другої світової війни, розташованих на території Степанівської селищної територіальної громади.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях – тих, чиє життя забрала війна. 
Cвята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
Пам'ятаймо тих, хто боровся за Україну!
Молімося за тих, хто бореться за неї знову!
Пам’ятаємо! Перемагаємо!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень