A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

У СТЕПАНІВСЬКОМУ СЕЛИЩНОМУ КЛУБІ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ МІЖНАРОДНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «MEDAIR»

Дата: 18.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 204

Степанівська селищна  рада продовжує співпрацювати зі швейцарською   Міжнародною громадською організацією «MedAir». 17 квітня в Степанівському селищному клубі  фахівці організації   «MedAir» провели    тренінг "Управління стресом: основи самодопомоги у важкі часи".

Medair — міжнародна некомерційна неурядова організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров’я та харчування; психологічна та соціальна підтримка; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.

Перша психологічна допомога – актуальна на сьогодні тема, що об’єднала учасників   практичного тренінгу від представників Міжнародної громадської організації «MEDAIR».

Присутні, які відвідали  тренінг у Степанівському селищному клубі отримали поради щодо того, як впоратися з критичними ситуаціями, опановувати свої емоції, виводити потерпілих із стану психологічної кризи.

За результатами тісної співпраці з організаторами тренінгу, учасники   отримали Сертифікати Міжнародної громадської організації «MedAir».

ДОЛАЄМО НАСЛІДКИ СТРЕСУ РАЗОМ!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень