A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

IІ регіональний етап проекту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 01.03.2024 10:09
Кількість переглядів: 420

У Косівщинському ліцеї ім. Лесі Українки Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області відбулись змагання з волейболу серед юнаків та дівчат в рамках ІІ регіонального етапу проекту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".

За результатами спортивного свята Чемпіонами та призерами змагань серед дівчат стали команди господарів змагань - Косівщинського ліцею ім. Лесі Українки.

Серед юнаків перше місце здобула команда Підліснівського ліцею.

Друге місце - команда Новосуханівського ліцею.

Третє місце - команда Степанівського ліцею.

Ще дві команди: Степанівської філії Степанівського ліцею та Косівщинського ліцею ім. Лесі Українки продемонстрували жагу до перемоги та справжнє спортивне завзяття.

Спортивний амбасадор свята, уродженка с. Косівщина - Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, багаторазова чемпіонка України зі спортивної ходьби, Чемпіонка Європи в команді зі спортивної ходьби на 50 км, бронзова чемпіонка світу зі спортивної ходьби в команді на дистанції 50 км. - Людмила ШЕЛЕСТ відзначила рівень підготовки спортсменів, значимість таких стартів у вихованні молоді у дусі олімпізму та здоровому способі життя, нагородивши переможців та призерів змагань дипломами та медалями.

Степанівська селищна рада щиро дякує спортсменам за участь у змаганннях та Силам оборони України за спокій і можливість проводити подібні заходи!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень