A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Візит депутатського корпусу на об'єкт "Великого будівництва" Степанівський заклад дошкільної освіти "Орлятко"

Дата: 26.01.2024 16:34
Кількість переглядів: 307

Депутатський корпус, та працівники комунальних установ відвідали з робочим візитом Степанівський заклад дошкільної освіти ("ясла -садок") "Орлятко" Степанівської селищної ради, Сумського району, Сумської області, який будувався по програмі "Велике будівництво".

Голова Степанівської селищної ради Володимир ЛУКАШ запросив депутатів відвідати оновлений дитячий садок і на власні очі побачити проблеми закладу і шляхи їх вирішення. Директорка закладу Оксана КЛИМЕНКО провела гостей новозбудованими приміщеннями закладу, яке майже повністю завершене, залишилось виконати деякі санітарні та будівельні норми. Слід зазначити, що нове приміщення, фактично і є повноцінним закладом з ігровими і танцювальними кімнатами, харчоблоком, санітарним вузлом і медичним ізолятором з відповідним обладнанням та оздобленням.

Але ,нажаль, війна вносить свої вимоги у діяльність нашої громади, і для повноцінного функціонування садка необхідна наявність захисної споруди цивільного захисту населення.. Колектив закладу, усі небайдужі мешканці сподіваються на підтримку депутатського корпусу щодо фінансування будівництва укриття на території закладу.

Фото без опису



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень