A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Цікаву та колоритну програму новорічно-різдвяних колядок для працівників управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради підготували вихованці вокального відділу КЗ «ЦПО – мистецька школа»

Дата: 25.12.2023 12:46
Кількість переглядів: 367

25 грудня, з колядою та віншуваннями на гостину до управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради завітали вихованці вокального відділу(викладач  Наталія МИХАЙЛИЧЕНКО) комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради .

Діти разом зі своїми наставниками Наталією МИХАЙЛІЧЕНКО та Павлом ГОЛОВЕНКО створили святковий настрій присутнім привітаннями та різдвяними піснями. У відповідь на теплі та щирі побажання начальник управління Антоніна КОЩІЙ вручила колядникам солодкі подарунки.

“Дякую, що ви такі щирі та голосисті. Нехай у вашому житті усе буде якнайкраще, Перемоги і Миру нашій Україні!», – зазначила очільниця управління.

 Дякуємо  мужнім українським воїнам за можливість жити у вільній країні, співати й продовжувати багатовікові традиції славного українського народу!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!




« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень