A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

14 ГРУДНЯ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ТЕМУ «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТНОСТІ РОБОТИ ПУБЛІЧНИХ БІБЛІОТЕК ГРОМАДИ В РЕАЛІЯХ ВОЄННОГО ЧАСУ»

Дата: 15.12.2023 09:58
Кількість переглядів: 81

Нараду відкрила начальник відділу культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Світлана РОДЯ.   Вона звернула увагу на законодавчі  інновації та закцентувала увагу на статистичній звітності  публічних бібліотек Степанівської громади за 2023 рік. Світлана Володимирівна вкотре  наголосила, що бібліотеки повинні стати місцем сили української громади, яка єднає, навчає та підтримує. Головне завдання бібліотек - популяризація читання, зокрема української книжки.

З презентацією «Планування роботи публічних бібліотек Степанівської селищної ради на 2024 рік» виступила бібліотекар Степанівської селищної бібліотеки Ірина ЮХНЕНКО.

Йшлося під час наради  про важливість роботи з дітьми у період новорічних канікул, інноваційні підходи саме до цієї роботи,  висвітлення роботи у соціальних мережах та інше. Також на нараді було обговорено ряд організаційних та проблемних питань у роботі бібліотек.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень