A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

5 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 10:42
Кількість переглядів: 167

5 грудня у світі відзначається один з міжнародних днів ООН, присвячений людям, що займаються волонтерством - Міжнародний день волонтерів. Це свято  кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.

В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року. Саме волонтери тоді стали першими посередниками між народом і військовими. А з 24 лютого 2022 року до волонтерського руху в Україні долучилася, по суті, майже вся країна.

Із самого першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, працівники закладів освіти, культури, бібліотек Степанівської селищної ради активно долучилися і  продовжують долучатися до боротьби та роботи на Перемогу: плетуть маскувальні сітки, проводять різноманітні благодійні акції по збору коштів на підтримку ЗСУ, готують їжу для бійців ДФТГ, плетуть теплі речі для наших воїнів, збирають і передають на фронт посилки із різноманітними смаколиками, роблять багато-багато інших речей, які невпинно наближають Перемогу України в цій жорстокій війні.

Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради вітає своїх працівників з Міжднародним днем волонтера і висловлює свою щиру вдячність всім, хто долучається до  благодійних ініціатив, започаткованих управлінням, тим, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить нашу країну сильнішою.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень