A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

БІБЛІОТЕЧНИЙ ФОНД СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОПОВНИВСЯ УКРАЇНОМОВНИМИ ВИДАННЯМИ

Дата: 27.10.2023 15:20
Кількість переглядів: 65

За сприяння Степанівської селищної ради із місцевого бюджету у жовтні поточного року було виділено 26 555 грн. на поповнення книжкового фонду  бібліотек Степанівської територіальної громади.

З початком російської збройної агресії з бібліотечних фондів України, в тому числі й бібліотек громади, розпочалося вилучення  російськомовної пропагандистської літератури. Натомість виникла потреба  у заміні російськомовної на  якісну україномовну літературу.

Завдяки співпраці управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради із відомим українським видавництвом «Ранок», для  бібліотек громади було придбано 249 примірників україномовної літератури за спеціальною програмою  цього видавництва.

Грунтовні й добре ілюстровані книги видавництва «Ранок» допоможуть користувачам бібліотек Степанівської громади, від дорослого - до малого,  краще знати історію України, сприятимуть формуванню в країні громадянського суспільства, яке передбачає розквіт національної самосвідомості та ґрунтується на визнанні пріоритету прав людини.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень