A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД, ПРИУРОЧЕНИЙ 353-й РІЧНИЦІ СЕЛИЩА СТЕПАНІВКА ТА 5-й РІЧНИЦІ УТВОРЕННЯ СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ «ЖИВИ СТЕПАНІВКО! ВІР У МАЙБУТТЯ!»

Дата: 08.05.2023 16:33
Кількість переглядів: 69

Жителі Степанівської територіальної громади, як і вся Україна, продовжують роботу в тилу, адже сьогодні вся наша робота направлена на Перемогу.  Війна в країні змінила наше життя і сьогодні ми живемо в нових реаліях.

6 травня жителі селища Степанівка  традиційно відзначають День селища, але  в умовах сьогодення не до свят, тому і формат заходу змінився.

У  День відзначення 353-ї річниці селища Степанівка та 5-ї річниці утворення Степанівської територіальної громади, відбулися благодійні заходи з метою збору коштів на підтримку добровольчого формування №1 Степанівської територіальної громади.

.   Відповідно до програми заходів, відбулися

футбольні змагання між командами добровольчих формувань Миколаївської, Садівської, Степанівської територіальних громад та загону військової частини ЗСУ,  

благодійний ярмарок з продажу смаколиків, сувенірів, виготовлених працівниками закладів  освіти та бібліотекарями Степанівської громади,

виставка робіт учнів комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа»,

виступи аматорів сцени від Степанівського селищного будинку культури та Степанівського селищного клубу, у ході яких очільник громади Володимир ЛУКАШ відзначив подяками колективи структурних підрозділів Степанівської селищної ради за благодійну й  волонтерську діяльність, самовіддану працю в умовах збройної агресії російської федерації та з нагоди 353-ї річниці селища Степанівка.

А на  завершення  благодійного заходу відбувся  пісенний батл між закладами культури Степанівської селищної ради на краще виконання Гімну січових стрільців «Ой, у лузі червона калина» .

На заходах поіменно були згадані загиблі воїни-односельці селища Степанівка.

 За загиблими захисниками України оголошено хвилину мовчання.

 Спільними зусиллями було зібрано близько 18 тисяч 693 гривні.

Незламність українців, їх любов до України, жага до життя та Перемоги – вже доконаний факт. Попри жорстокість та підступність ворога ми продовжуємо жити, працювати, любити, волонтерити та підтримувати Збройні Сили України.

 Заходи, приурочені Дню селища, зігріли серця гостей добром і залишили у них найкращі спогади.

 І нехай всіх нас об'єднає любов до рідної землі й найкращої у світі Батьківщини - Неньки-України!

 СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень