A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ДЕНЬ ЗНАНЬ У СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.09.2021 16:33
Кількість переглядів: 25

    У закладах  загальної середньої освіти громади  1 вересня пролунали перші дзвоники. Першачки Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Новосуханівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Косівщинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів в цей сонячний день відкрили для себе світ знань, увійшли до стін рідної школи, познайомилися зі своїми першими провідниками в житті - вчителями.

Учні випускних класів радо прийняли  молоде поповнення до дружньої спільноти, пам'ять про яку залишиться теплим спогадом у кожного в серці. Цьогорічні першачки отримали подарунки від Степанівької селищної ради, ТОВ "АВІС-Україна", агрофірма "Косівщинська","АВІС-УкрАгробуд", Підліснівське відділення ТОВ «Райз-Північ» та ТОВ "Хлібодар" з необхідними речами для навчання. 

     Начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради  Кощій А.С. щиро вітала учнів закладів освіти з початком нового навчального року, зичила успіхів в навчанні та бадьорості духу у навчанні новому та цікавому.  Директори закладів також з теплотою і душевністю привітали нових здобувачів знань з новим, хвилюючим етапом в житті, а також бажали майбутнім випускникам успіхів у навчанні і подальшому життєвому шляху.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень