A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СТЕПАНІВСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ЗГУРТОВАНА, ЯК НІКОЛИ, І ПРАЦЮЄ НА ОДИН-ЄДИНИЙ РЕЗУЛЬТАТ – ПЕРЕМОГУ!!!!!

Дата: 28.03.2023 16:27
Кількість переглядів: 70

Початок 2022 року змінив всі стратегічні плани та цілі як Степанівської селищної територіальної громади, так і всієї країни, –- Громада згуртувалася.

Усі ви добре знаєте, що у перші ж дні війни, яку розв’язала російська федерація на нашій землі, Україну охопила нова, потужна хвиля волонтерства та посиленої допомоги Збройним Силам України. Осторонь не залишився ніхто – українці об’єдналися у своєму прагненні допомогти нашим воїнам, які мужньо б’ються із ворогом.

За словами голови Степанівської селищної ради Володимира Лукаша, з метою сприяння  діяльності та підтримки добровольчих формувань, забезпечення їх  матеріально-технічними засобами, на виконання Програми «Підтримки добровольчих формувань Степанівської селищної територіальної громади» за 2022 рік за рахунок місцевого бюджету було використано 1 446 974,00 грн.

У 2022 році коштом бюджету Степанівської селищної ради було профінансовано:

- надання одноразової грошової допомоги  військовослужбовцям, мешканцям  Степанівської територіальної громади, які проходять службу: в ЗСУ; силах ТРО ЗСУ, мешканцям Степанівської  територіальної громади, які є членами  інших ДФТГ (або члену їх сім’ї при неможливості отримання допомоги самостійно) 252 чол. на суму 1 641 000,00 грн.;

- надання одноразової грошової допомоги   військовослужбовцям,  які проходять службу в ДФТГ Степанівської територіальної громади 96 чол. на суму 960 000,00 грн.;

- надання одноразової грошової допомоги  членам ДФТГ Степанівської територіальної громади №1 на придбання зимового взуття 90 чол. на суму 225 000,00 грн.;

- надання матеріальної допомоги членам добровольчого формування Степанівської селищної ради №1  на оплату житлово-комунальних послуг 246 984,00 грн.;

- фінансування  витрат на поховання військовослужбовців та осіб прирівняних до них, які загинули (померли) під час проходження військової служби 45 165,00 грн

Мабуть, неможливо зараз залишатися байдужим до всього, що зараз відбувається на нашій землі. Щоб підтримати наших воїнів,  працівники закладів, підпорядкованих управлінню освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради, кожен на своєму місці, роблять все можливе заради спільної перемоги.

За період від кінця лютого 2022 року і по сьогоднішній день працівники закладів бюджетної сфери Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області для підтримки нашої країни та армії виготовляли захисні сітки, окопні свічки, шили білизну, відправляли на фронт харчі та різні смаколики, виготовляли м’ясні консерви, готували обіди для військових, плели утеплюючі речі для захисників, проводили благодійні акції на підтримку ЗСУ, зібрані кошти із яких була витрачені на придбання тепловізора для прикордонників та інші потреби військових.

У квітні-травні 2022 року освітянами громади проведена благодійна  акція «Допоможи українському воїну – наблизь Перемогу!», завдяки якій було зібрано кошти в сумі 109 122,00 грн. та перераховано на потреби ТРО м. Суми. Освітяни Косівщинського ліцею зібрали кошти і внесли свій внесок  на придбання дрону.

Слід зазначити, що працівники закладів, підпорядкованих управлінню освіти, культури, молоді та спорту беруть активну участь у роздачі гуманітарної допомоги мешканцям Степанівської громади та  продовжують, не покладаючи рук, робити все для Перемоги України.

Що спонукає  українців згуртовуватися? Напевно це бажання миру, спокою, бажання врятувати свою сім’ю, своє місто, свою країну. Більше хочеться подякувати хлопцям, які зараз стоять на передовій і ціною свого здоров’я та життя рятують все цивільне населення, всю Україну. Щиро дякуємо вам, хлопці.

З молитвами за Україну мешканці громади допомагають нашому війську, щиро вірять у Перемогу та наших воїнів, у силу та міць Збройних Сил України.

Хлопці, ми віримо у вас! Збройні сили України – ми з вами! Мешканці Степанівської громади з вами! До Перемоги! Разом переможемо!

Слава Україні!».

Героям слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень