A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТО ОСТННЬОГО ДЗВОНИКА ПІДЛІСНІВСЬКОЇ ЗОШ

Дата: 09.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 19

      Свято останнього дзвоника завітало до стін Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 09 червня. Керівництво старостату, управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради, місцеві підприємці, запрошені на свято, щиро привітали випускників і учнів закладу, побажали успіхів в подальшому навчанні та щасливого  життєвого шляху.

      Староста Підліснівського старостату Тимохін О.М. побажав випускникам та учням щасливої долі, та наголосив на необхідность повернутись на малу батьківщину для спільної праці на користь громади. Багато теплих слів було сказано в адресу випускників та учнів школи, кращі з яких були відзначені грамотами, похвальними листами, дипломами  та подарунками. Зворушливі, щирі привітання першої вчительки та класного керівника не залишили байдужими жодного з присутніх на святі. Доповнили чуттєву атмосферу вокальні виступи учнів закладу, та привітання самих найменших здобувачів освіти.

       Степанівська селищна рада приєднується до побажань учням і випускникам Підліснівської загальноосвітньої школи, зичить добра та легкого й цікавого навчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень