A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СТЕПАНІВЦІ -353 РОКИ! ПІСЕННИЙ БАТЛ МІЖ ЗАКЛАДАМИ КУЛЬТУРИ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА КРАЩЕ ВИКОНАННЯ ГІМНУ СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ «ОЙ, У ЛУЗІ ЧЕРВОНА КАЛИНА»

Дата: 10.05.2023 16:21
Кількість переглядів: 84

До 353-ї річниці селища Степанівка та 5-ї річниці утворення Степанівської територіальної громади у Степанівському селищному будинку культури, за участі колективів закладів культури Степанівської селищної ради, відбувся пісенний батл на краще виконання Гімну Січових Стрільців «Ой у лузі червона калина».

Гімн Січових Стрільців "Ой у Лузі Червона Калина" у 2022 році став буквально славнем українського народу під час війни з росією. Пісня набула шаленої популярності після того, як на початку цієї війни її заспівав відомий співак гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, разом із відомими артистами України.

Учасники пісенного батлу показали присутнім не тільки можливості гарного вокального виконання Гімну Січових Стрільців «Ой у лузі червона калина», а й прикрасили його  цікавими хореографічними композиціями.

Переможцем пісенного батлу на краще виконання Гімну Січових Стрільців «Ой у лузі червона калина» стали аматори сцени  Підліснівського сільського будинку культури, з чим ми їх від щирого серця вітаємо.

Пісня "Ой у лузі червона калина" стає символічною для українців, а популярність її  з кожним днем тільки зростає. Навіть всесвітньо відомі гурти та співаки дедалі частіше підтримують такий пісенний флешмоб.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень