A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ"

Дата: 17.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 68

   Доведено, що мешканці Степанівської громади завжди підтримують активний і здоровий спосіб життя, тому жителі  громади  з завзяттям включилися в реалізацію ініціативи Президента України "Активні парки - локації здорової України".  Відправною точкою для реалізаціїї проекту став спортивний майданчик с. Косівщина вул. Шкільна 16 б де були встановлені інформаційні стенди з QR кодами, посиланнями на відеоуроки,  за допомогою яких всі охочі можуть подивитися комплекс вправ від відомих людей нашої держави.

       Під час урочистого відкриття локації 17 вересня заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Клименчуков Олег Володимирович, голова Сумської районної адміністраціїї Сіренко Руслан Васильович подякували дітям с. Косівщина за активну життєву позицію, за підтримку спортивного, здорового руху, висловили слова підтримки і вдячність керівництву Степанівської ТГ. Голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович привітав жителів громади з відкриттям майданчика та запевнив, що громада стоїть на впевненому шляху  розбудови і поліпшення спортивної інфраструктури.

      Учні Косівщинського закладу загальної середньої освіти представили на широкий загал бадьору та запальну "танцювальну руханку", а "зірочка" закладу Софія Степаненко  неперевершено виконала пісню "Мир над Україною". Згодом учням школи продемонстрували основні вправи на локаціях, де охочі спробували свої вміння, керівництво області і району також з радістю перевірило свої  спортивні навички.

      Степанівська селищна рада щиро бажає здоров'я, сили і бадьорості духу мешканцям громади, дякує за підтримку ініціатив  з розвитку, популяризації спорту і фізичної культури.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень