A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УСПІХИ СТЕПАНІВСЬКИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Дата: 21.05.2021 15:55
Кількість переглядів: 36

Легка атлетика займає провідне місце серед занять Степанівської молоді, наші спортсмени являються постійними членами збірної команди області і України. Жодні важливі старти «королеви спорту» не проходять без участі наших вихованців.

На командному чемпіонаті України, який проходив з 19 по 21 травня 2021 року у м.Львів спортсменка КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Криловецька Софія посіла третє особисте місце в спортивній ходьбі на 10000м. серед юніорок з особистим рекордом 51хв.36сек.

На другий день командного чемпіонату відбулися змагання у юніорів на дистанції 10000 м. Команда комунального закладу ДЮСШ Степанівської селищної ради була представлена 3 спортсменами, з яких один представляє Східний Цент Олімпійської підготовки: Рущак Микола, який показав високий рівень підготовки,  виборовши 2 місце.

3-є місце посів Шелест Єгор який пройшов дистанцію з своїм кращим часом 45`36`48.

За підсумками змагань Рущак Микола, Шелест Єгор та Криловецька Софія виконали норматив на юніорський чемпіонат Європи. Остаточний відбір учасників чемпіонату Європи пройде на чемпіонаті України з легкої атлетики який відбудеться 29-30 червня 2021 року у м. Луцьк.

До змагань спортсменів готували тренери-викладачі з легкої атлетики КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Олексій та Людмила Шелести.

Степанівська селищна рада  щиро дякує спортсменам і тренерам за блискучі результати, бажає сил, наснаги і нових перемог!

 

 

Фото –  Срібний та бронзовий призери командного чемпіонату України серед юніорів  Рущак Микола № 718  та Шелест Єгор № 697 ,бронзова призерка чемпіонату України Криловецька Софія зі своїм тренером  Олексієм Шелестом


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень