A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 34

     Святкурання 30 річниці проголошення незалежності України та Дня Державного прапора України зібрало жителів громади та її гостей 23 серпня біля Степанівського селищного будинку культури.

     Після урочистого підняття Державного Прапора, вшанування воїнів-визволителів, які віддали життя за незалежність України, з привітальним словом до жителів громади звернувся голова Степанівської селищної ради Лукаш В.О., під час якого сказав слова про цінність і важливість збереження незалежності нашої чудової країни, про ту велику ціну, яку ми змушені платити за нашу свободу і можливість розвитку, спільну працю на розбудову нашої держави.

      Були вручені подяки та грошові сертифікати кращим працівникам Степанівської громади, після чого шановна публіка була запрошена до глядацької зали, де кращі вокальні, хореографічні колективи, сольні виконавці Степанівського СБК, Косівщинського СБК, Підліснівського СБК та Косівщинської мистецької школи радували глядачів своїми талантами. Шквал позитивних і радісних почуттів вирував у залі, глядачі щедро дарували оплески виконавцям. На завершення концерту вихованка Косівщинської мистецької школи Софія Степаненко виконала хіт відомого гурту GO-A "Шум" дійсно вразила глядачів майстерністю виконання складної композиціїї і кульмінацією концерту став виступ давно відомого і улюбленного  танцювального колективу "Веселка" (керівник Крючкова Т.М.) з композицією "Веселкове розмаїття" з послідуючим останнім виходом всіх учасників концерту, які щедро були нагороджені незатихаючими оплесками вдячних глядачів.

    Завершенням вечору стала святкова дискотека.

     Степанівська селищна рада щиро вітає жителів громади з Днем Державного Прапора та 30-ю річницею Незалежності України, зичить всім мешканцям добра, сил, здоров'я, злагоди й достатку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень