A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ – СИМВОЛ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ!

Дата: 28.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 20

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

З нагоди Дня Конституції України 28 червня в Степанівському СБК відбувся святковий концерт «КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ – СИМВОЛ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ».

До відвідувачів заходу з нагоди державного свята звернулася начальник управління  освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради – Антоніна КОЩІЙ.

«Щиро переконана в тому, що ми обов′язково переможемо в цій війні та  подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватимуть право, злагода та національна єдність. І я  абсолютно впевнена, що Україна посідатиме гідне місце серед інших європейських держав та буде шанованою у світі» - зазначила у своїй промові очільниця управління.

У залі панувала тепла, патріотично налаштована атмосфера.

Незламність українців, їх любов до України, жага до життя та Перемоги – вже доконаний факт. Попри жорстокість та підступність ворога ми продовжуємо жити, працювати,співати, любити, волонтерити та підтримувати Збройні Сили України.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень