A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УСПІШНІ ВИСТУПИ СПОРТСМЕНІВ ГРОМАДИ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Дата: 07.06.2021 15:09
Кількість переглядів: 15

    Вихованці комунального закладу ДЮСШ Степанівської селищної ради взяли участь у Чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км, який відбувся 06 червня в м. Суми. Степанівську громаду представили  5 спортсменів: Антон Кравченко, Ігор Гончаренко, Микола Рущак, Єгор Шелест та Софія Криловецька.

     Кращим серед молоді до 23 років став Микола Рущак, який здобув перше місце з особистим рекордом (1:28:40), ще один спортсмен зі Степанівської ТГ - Єгор Шелест посів четверте місце, серед жінок Софія Криловецька також з четвертим результатом. Слід зазначити, що ці спортсмени вперше долали цю дистанцію на таких змаганнях.

     Серед дорослих розгорнулась справжня драматична боротьба за місця на п'єдесталі, жиетль с. Косівщина Сергій Світличний лідирував в гонці, але всеж таки поступився двома позиціями і посів почесне третє місце.

      Перемога Миколи Рущака  дозволила виконати йому норматив Майстра спорту України, незважаючи на свій юник вік (17 років) і стати членом збірної команди України.

      Степанівська селищна рада сердечно вітає наших спорсменів та їх тренерів (Шелест О.П., Шелест Л.Г.)  з високими результатами на Чемпіонаті України, бажає упіхів на всеураїнських та міжнародних стартах.

Фото - Микола Рущак  на вершині п'єдесталу



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень