A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

На сцені Степанівського СБК відбувся звітний концерт учнів та викладачів комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради

Дата: 05.06.2023 14:45
Кількість переглядів: 37

Червневого сонячного дня,  в Степанівському селищному будинку культури, відбувся звітний концерт учнів та викладачів комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області. Приурочений він до  Міжнародного дня захисту дітей.

Розпочався звіт із виставки дитячих робіт вихованців відділення образотворчого мистецтва та гуртка початкового моделювання.

На великій сцені Степанівського СБК цьогорічні випускники школи отримали свідоцтва про закінчення навчального закладу та грамоти за активну участь в культурно-мистецькому житті громади.

У творчому звіті взяли участь кращі колективи школи, інструменталісти та солісти. Усі вони впродовж навчального року пройшли нелегкі мистецькі випробовування, здобувши призові місця на Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі культури та освіти грамотою голови Степанівської селищної ради був нагороджений директор КЗ «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області - Олексій ФІДІРКО.

За сумлінну працю, активну участь у культурно-мистецьких заходах громади та підготовку переможців Міжнародних та Всеукраїнських мистецьких конкурсів освіти грамотою голови Степанівської селищної ради були нагороджені:

- старший викладач, керівник хореографічного колективу «Веселка» - Тетяна КРЮЧКОВА;

- викладач сольного співу, керівник вокального дитячого колективу «Розквіт» – Наталія МИХАЙЛИЧЕНКО;

- викладач фортепіано – Олена ГРИЦУН;

- викладач образотворчого мистецтва – Лідія МОСКАЛЕНКО;

-викладач фортепіано – Олена ПІСКУНОВА;

- керівник гуртка початкового моделювання – Ольга ГЛАЗОВА

«Цьогорічний концерт вчергове підтвердив те, що школа є невичерпним джерелом дитячої творчості, таланту й натхнення, де вихованці долучаються до високого мистецтва, розвивають власний світогляд та естетичний смак» - зазначив у своєму виступі очільник громади Володимир ЛУКАШ.

Про що мріють сьогодні українські  діти?

Про те, щоб не було тривог, щоб мама завжди була поруч, щоб було весело з друзями й  у кожного була можливість втілити свою мрію в життя.

Усі діти України мріють сьогодні про єдине – ПЕРЕМОГУ і якнайскоріше закінчення цієї безглуздої війни!

Хай війни стихають від сміху дитини,
Душа очищається, серце співа…
Захист дитинства у цілому світі –
Це місія честі, любові, добра.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень