A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітаємо з Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2022 14:24
Кількість переглядів: 21

28 липня 2022 року в Україні вперше відзначають День Української Державності. Це свято було запроваджено майже рік тому, 24 серпня, під час святкування 30-ї річниці Незалежності України. Його встановили Указом Президента Володимира Зеленського, підписаним під час урочистостей до річниці.

 Нове свято створене з метою привернути увагу суспільства на традиції українського державотворення. Цим святом ми нагадуємо собі і світу, що сучасна Україна є спадкоємицею державотворчої традиції, якій понад 1000 років.

З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний з усіма нами: військовими й людьми, які всі працюють на нашу Перемогу. Перемогу добра над злом, світла над темрявою, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності

Будьмо сильними, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім і нашим воїнам, і все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень