A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНИЙ КОЛЕКТИВ "DANCE GROUP EUPHORIA" З ЧЕРГОВОЮ БЛИСКУЧОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

Дата: 27.03.2023 13:47
Кількість переглядів: 82

 

26 березня в м.Сумах в актовій залі СУМДУ  хореографічний колектив "Dance group Euphoria» Степанівського СБК взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Sumy Grand Fest" та виборов  призові перші місця в чотирьох вікових категоріях.

Запальні, яскраві, емоційні танці наших талановитих дітей не залишили байдужими ані глядачів, ані суддів.

Окрім дипломів із заслуженою відзнакою, керівнику хореографічного колективу "Dance group Euphoria» Степанівського СБК Марині Будко були вручені путівки до мальовничого куточку Карпат с. Микуличин на оздоровлення та підвищення професійної майстерності учасників колективу. Це дуже гарно, що у нашої талановитої молоді, завдяки їхній невтомній праці, з’являються такі можливості, але питання в тому, що неприйняття бюджету Степанівської селищної ради на 2023 рік позбавляє багатьох дітей цієї можливості, адже не всі батьки можуть заплатити повну вартість путівки, а от на умовах співфінансування із бюджету селищної ради могли б дозволити собі  таку розкіш на сьогоднішній день. «Дякуючи» окремій групі депутатів Степанівської селищної ради ми позбавляємо талановиту молодь громади відновлення, психологічної реабілітації та підвищення професійної майстерності, адже кожна дитина в Україні так чи інакше має наслідки психологічної травми, набутої через повномасштабне вторгнення росії на територію України.

Тож бажаємо депутатському корпусу Степанівської селищної ради виважених рішень у прийнятті доленосних питань життєдіяльності Степанівської громади, а хореографічному колективу «Dance group Euphoria» та її керівнику Марині Будко подальших творчих злетів і перемог!  Пишаємось вами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень