A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Команда АФ «Владана» завоювала Кубок ім.Г.М.Юнака

Дата: 25.02.2019 13:46
Кількість переглядів: 69

     23 лютого 2019 року в спортивній залі Підліснівської загальноосвітньої школи відбувся ювілейний  загальноселищний турнір з волейболу на Кубок ім.Г.М.Юнака. Про  участь у змаганнях заявило шість команд:  дві команди села Підліснівка, команда селища Степанівка, команда РЕМ та команда АФ «Владана». Турнір на Кубок ім.Г.М.Юнака набуває популярності і в цьому році до нас завітали наші сусіди – команда села Новосуханівка.  

     Учні Підліснівської ЗОШ привітали своїм виступом спортсменів, селищний голова Володимир Олександрович Лукаш побажав чесної боротьби і перемогу найкращим. Турнір відбувався у безкомпромісній спортивній і дружній атмосфері. Кубок ім. Г.М.Юнака виборола  команда АФ «Владана», друге місце - команда селища Степанівка, третє – команда села Підліснівка (ветерани).

    Після завершення змагань відбулася урочиста церемонія нагородження. За традицією переможці отримали Кубок, грамоти, медалі. Проте у цьому році жодна команда не залишилася без подарунку. Селищний голова Лукаш В.О. вручив грошові винагороди командам-призерам, директор ТОВ «Хлібодар» Карпенко С.М. відзначив призерів  подарунками - м’ячами, а також Сергій Михайлович подарував м’яч команді села Новосуханівка. Не відстали від колеги й інші почесні гості: Тимохін О.М.керуючий Підліснівським відділенням ТОВ “Райз Північ” та Цвігун В.О., депутат Сумської районної ради, які подарували м’ячі іншим   командам, як заохочувальні призи.

      Спортсмени були особливо вдячними  Карпенку С.М. та працівникам кухні навчального закладу, які організували для них чай з духмяними пиріжками в перервах між іграми. В цілому свято здоров’я, мужності і краси вдалося. Такі заходи надихають аматорських спортсменів до нових звершень та перемог та сприяють залученню членів громади до занять фізичної культури та спорту.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень