A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

На базі Сумської дитячої бібліотеки-філії №3 відбувся методичний консалтинг «Сільські бібліотеки в реаліях війни».

Дата: 23.10.2023 13:32
Кількість переглядів: 23

Війна, що триває в Україні більше року, вплинула на усі без винятку сфери життя українців, навчила швидко реагувати на зміни, приймати рішення в умовах невизначеності і ризиків. Наразі культура стала другим фронтом. Поки наші військові боронять Україну на полі бою, митці і культурні діячі стали на захист інформаційного простору держави, національної спадщини, боронять національну ідентичність, популяризують українську історію, літературу та українську мову.

20 жовтня на базі Сумської дитячої бібліотеки-філії №3 ім. О.П.Столбіна відбувся  методичний консалтинг в рамках підвищення професійної майстерності на тему «Сільські бібліотеки в реаліях війни». В цьому заході взяла активну участь  бібліотекар  Степанівської бібліотеки Степанівської селищної територіальної громади Ірина ЮХНЕНКО разом із бібліотекарями Садівської сільської ради.

Із великою радістю та бажанням поділитися своїми знаннями бібліотечну спільноту зустріли працівники Сумської дитячої бібліотеки-філії №3 ім. О.П.Столбіна, які розповіли про роботу публічної бібліотеки в умовах воєнного стану.

Спілкування відбулося в невимушеній, духовно-інтелектуальній атмосфері, під час якої усі учасники мали змогу набратися досвіду та зарядитися позитивною енергетикою для подальшої роботи на нашу спільну Перемогу.




« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень