A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Карантинний режим у закладах освіти, культури та спорту Степанівської селищної ради

Дата: 13.03.2020 13:01
Кількість переглядів: 35

На виконання постанови Кабінету Міністрів Украйни від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», рішення виконавчого комітету Степанівської селищної ради  Сумського району Сумської області №39 від 12.03.2020 року на території Степанівської селищної ради  з 12 березня по 03 квітня 2020 року запроваджено карантин.

12-13 березня 2020 року у закладах освіти (школах і дитячих садочках) Степанівської селищної ради запроваджується  перехідний період з метою надання батькам часу для улагодчення питань стосовно догляду за дітьми під час карантину. У цей час у закладах освіти проводитимуться усі необхідні протиепідеміологічні заходи

З 16 березня по 03 квітня 2020 року буде призупинено освітній процес у закладах освіти. У школах буде запроваджено дистанційне навчання учнів. Через засоби масової інформації проводитиметься роз’яснювальна робота з батьками та учнями, щодо дотримання карантинного режиму, а також здійснюватиметься моніторинг захворюваності дітей на ГРВІ.

З 12 березня по 03 квітня 2020 року у закладах культури та спорту Степанівської селищної ради буде діяти обмеження у проведенні масових культурних та спортивних заходів

Шановні батьки, учні, працівники бюджетних установ та небайдужі громадяни Степанівської селищної ради, усі ці заходи проводяться з метою упередження зараження на вірусну інфекцію. ТОМУ ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ І БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень