A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТО ЗАКОХАНИХ У СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 15.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 29

      У середині лютого всі закохані відзначають своє "професійне" свято День святого Валентина.

      Одна із найпопулярніших легенд розповідає, що у 269 році римський імператор Клавдій II готувався до завоювання світу, але його армії не вистачало воїнів. Причиною цього він вважав сімейне життя, яке нібито відволікає солдатів від військових обовязків. На думку імператора, одружений легіонер більше думає про  власну родину, ніж про славу імперії. Тому Клавдій II видав наказ, згідно  якого солдатам заборонялося одружуватися впродовж усієї військової служби.

       Попри наказу імператора, солдати продовжували одружуватися, а допомагав їм у цьому молодий священик Валентин. Дізнавшись про це, імператор розлютився й прирік його до страти. Очікуючи виконання вироку, Валентин закохався у сліпу доньку тюремника. Маючи певні медичні знання, він вилікував сліпоту дівчини. А перед стратою надіслав коханій прощальну листівку, яку підписав "Від твого Валентина".

        Заклади освіти і культури Степанівської громади не залишилось осторонь прекрасного свята краси і кохання, створивши чудові фотозони та різноманітні валентинки. Закохані громади мали змогу закарбувати на власних світлинах мить своєї закоханості в фотозонах закладів культури та отримати насолоду від виступів улюблених артистів.

Колектив Степанівського селищного будинку культури започаткував онлайн фотоконкурс на сторінці закладу в соціальній мережі Facebook на кращу світлину пари закоханих "Щасливі разом", у якому взяла участь 21 пара. За підсумками конкурсу перемогу здобула родина Романа та Галини Коваленко з результатом 247 голосів. Меценат конкурсу, керівник ТОВ "Хлібодар" Сергій Михайлович Карпенко привітав закоханих, побажав родинного затишку та яскравих почуттів, вручивши подарунковий сертифікат.

         Степанівська селищна рада щиро вітає мешканців з Днем Святого Валентина, бажає кожному жителю громади знайти своє єдине кохання всього життя!

фото: Колектив Степанівського СК

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень