A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЧЕРГОВИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

Дата: 23.09.2021 11:38
Кількість переглядів: 8

     На футбольному полі "Заводського" мікрорайону відбувся матч між футбольними командами, представниками Степанівської ТГ Чемпіонату Сумської ТГ з футболу. Футбольна команда "Хлібодар" Степанівської селищної ради на своєму полі 19 вересня зустрічала ФК "Колос" с. Підліснівка. З перших хвилин матчу розгорнулася відчайдушна боротьба, адже вирішувалося яка команда займе другу сходинку турнірної таблиці чемпіонату. Рахунок матчу відкрив шедевральним ударом Євгеній Малюченко і до кінця першого тайму рахунок вже був 2:0 на користь "Хлібодара", після перерви гравці "Колоса" скоротили віставання до мінімального, але так і не змогли зрівняти рахунок, фінальний сигнал арбітра констатував перемогу "Хлібодара" з рахунком 2:1. 

      Серед юнацьких команд вихованці Акопова Ю.А. впевнено здолали суперників з ФК "Колос" з рахунком 7:2. Нагадаємо, що футбольна команда "Хлібодар" (юнаки) являється одноосібним лідером чемпіонату маючи  39 очок в активі.

     Степанівська селищна рада вітає степанівських футболістів з перемогами. Дякує командам громади за чесну та безкомпромісну боротьбу.   



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень