A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Шановні освітяни, школярі! Дорогі батьки! Вітаємо Вас з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:33
Кількість переглядів: 86

Щиро вітаємо вас з Днем знань!

Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших воїнів, знову відкриють свої двері школи. Учні вирушать у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Дякуємо за це нашим захисникам та захисницям.

У черговий раз вклоняємося всій освітянській спільноті Степанівської селищної територіальної громади.

Від початку повномасштабного московського вторгнення, освітяни опинилися на передовій волонтерського фронту. Вчителі організували у школах громади плетіння маскувальних сіток, пошиття та виготовлення необхідних речей для ЗСУ. За кошти освітян придбано для фронту автомобілі, бронежилети, каски та інші засоби захисту військових. Ви приклад справжніх патріотів України.

У черговий раз повторюємося. Наші освітяни найкращі професіонали своєї справи. Це визнають і щороку підтверджують в Україні та світі. У час миру і в час війни.

Щиро вітаємо з найбільшим святом у їх житті наших першокласників, які за ручку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи. У вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань.

Також окремо вітаємо учнів випускних класів. Цей рік для Вас буде особливим. Це вибір професії, перші кроки у самостійне життя.

Дякуємо всім, хто долучився до належної підготовки укриттів у навчальних закладах громади. Ми не маємо права ставити під загрозу життя та здоров’я наших дітей. Адже діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. За їх майбутня Україна веде вітчизняну війну.

Миру всім нам після такої бажаної Перемоги!

З Днем знань!

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень