A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Зустріч із захисником України

Дата: 02.12.2022 09:08
Кількість переглядів: 31

Першого грудня до Комунального закладу «Косівщинська мистецька школа» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської, на запрошення директора цього закладу, завітав старший лейтенант Збройних Сил України Гречаніченко Дмитро Дмитрович, який до 24 лютого 2022 року працював головним спеціалістом у відділі культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області.

З перших днів військової агресії російської федерації на територію України, Дмитро вступив до лав ЗСУ. Із того часу і до сьогодні він продовжує захищати суверенітет та незалежність нашої держави. Під час виконання чергового завдання Дмитро отримав поранення, тому на даний час проходить реабілітацію.

З метою підтримки хоробрих хлопців, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища, відстоюють свободу і незалежність України, не шкодуючи ні сил, ні життя педагогічним та учнівським колективом КЗ «Косівщинська мистецька школа» Степанівської селищної ради виготовлено сувеніри (ляльки мотанки) для захисників України.

Ці сувенір  вручено Гречаніченку Д. Д., який пообіцяв передати їх своїм бойовим побратимам після повернення на фронт.

Дякуємо ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ і бажаємо ПЕРЕМОГИ!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень