A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

У Степанівській громаді відбулось урочисте покладання квітів до пам'ятників та братських могил загиблих у роки Другої світової війни

Дата: 10.05.2021 08:20
Кількість переглядів: 20

  У рамках відзначення Дня пам’яті та примирення, а також  76-тої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей у всьому світі в Степанівській громаді 09  травня  2021 року відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків, стел, братських могил загиблим воїнам односельцям.

  З самого ранку очільник Степанівської громади громади Володимир Лукаш та керівники структурних підрозділів відвідали сім меморіальних місць встановлених на честь героїв-визволителів, що загинули під час Другої світової війни.

  Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять мільйонів життів наших співвітчизників, які за першим покликом, не шкодуючи власного життя, стали на захист своєї землі.

  Голова Степанівської селищної ради особисто привітав ветерана війни, учасника бойових дій Мацака Григорія Яковича з 76-ю річницею Перемоги та подякував за героїзм, зазначивши, що Степанівська громада по праву пишається його внеском у боротьбу з ворогом.

 Сімдесят шість років тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від жахіть нацизму. Українці, серед яких були наші земляки, самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога.

  Низько вклоняємося ветеранам, захисникам України, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень