A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Звіт творчої родини Підліснівського сільського будинку культури

Дата: 29.02.2020 20:47
Кількість переглядів: 8

   Вперше за багато років, 29 лютого 2020 року, в стінах Підліснівського сільського будинку культури відбувся звітний концерт. Святкова атмосфера панувала в глядацькій залі вже з перших слів ведучих.

  Для привітань  на свято завітав голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович, який зазначив, що в окрасою Підліснівки є  працьовиті, талановиті та небайдужі до долі села люди. А тому, за вагомий внесок у розвиток культури рідного краю, голова Степанівської селищної ради нагородив подяками найактивніших учасників художньої самодіяльності та керівників творчих колективів.

   Найтепліше глядачі вітали наймолодших учасників концерту, які вийшли на сцену з танцювальною композицією, та безперечно, зірвали шквал овацій. Жартівливі сценки, вокальні номери  викликали бурхливі оплески глядачів. Дійсно, за тією злагодженістю з якою пройшов захід можна з певненістю сказати, що цього дня на сцені будинку культури  була велика, співоча, клубна родина села Підліснівка. Концерт аматорських колективів подарував присутнім в залі  незабутню зустріч із талановитими артистами  та вокалістами

   Особлива подяка директору будинку культури Курасовій Аллі Миколаївні за гарну, професійну роботу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень