A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

New-seminar «Поєднання новітніх стратегій та передового педагогічного досвіду по Новій українській школі»

Дата: 20.11.2019 16:59
Кількість переглядів: 16

20 листопада 2019 року на базі  Степанівської загальноосвітньої школи

I-III ступенів Степанівської селищної ради відбувся New-seminar «Поєднання новітніх стратегій та передового педагогічного досвіду по Новій українській школі» для вчителів початкових класів Асоціації ОТГ Сумського району.

Уся початкова родина радо привітала гостей піснею та щирими словами.  Директор школи, Бузовська Н.М., акцентувала увагу педагогів на особливостях організації освітнього процесу відповідно до Концепції Нової української школи, у якій головним принципом є дитиноцентризм, розвиток  талановитості кожної дитини.

Розпочали роботу семінару у 1-А класі з ранкової зустрічі (учитель Арнаутова Н.О.). Наступний етап був у 2-А класі: «morning meeting greeting!», де гостям продемонстрували  ранкову зустріч англійською мовою (Борисова Г.Є – учитель англійської мови).

Використання інтерактивної дошки, як однієї з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства, учасники семінару мали змогу побачити на практиці у 2-Б класі (учитель Турчин О.П).   Учні виконувати інтерактивні вправи, використовуючи цеглинки LEGO, працювали паралельно з дошкою й планшетами.

Використання ігрових наборів LEGO ploy pox  в освітньому процесі  не залишили поза увагою. Учні 3 класів показали роботу з  LEGO плей боксами (учителі  Матюшенко О.О., Темлянська С.С.).

Не залишили поза увагою й роботу в 4 класах. Учителі Горбань С.В. та Скрипка Ю.С., використовуючи у своїй практиці новітні форми, продемонстрували групову роботу, під час якої гості не були  сторонніми спостерігачами, а активно долучились до роботи.

Для учасників семінару Черкасова А. О., практичний психолог, провела релаксацію, у ході якої ознайомила з технікою малювання кавою.

Зустріч пройшла у цікавій пізнавальній атмосфері. Педагоги вкотре переконалися, що НУШ - це шлях  у майбутнє…



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень