A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Паростки STEM-освіти у закладах Степанівської громади

Дата: 22.01.2020 16:20
Кількість переглядів: 12

Останнім часом у освітньому просторі України набирає обертів тренд STEAM-освіти.  STEAM-освіта  охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering), мистецтво (Art) та математику (Mathematics). Проте STEАM – це не просто технічна освіта, вона охоплює значно ширше поняття, а саме вдале поєднання креативності та технічних знань.

Педагоги Степанівської громади пройнялись проблемою дефіциту на ринку праці технічних, креативних працівників, тому почали активно запроваджувати в освітній процес елементи STEAM-освіти. З 14 по 20 січня 2020 року у Степанівській  загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів проходив інженерний тиждень, під час якого учні представляли  власні проекти: «Реактивний двигун-4,3,2,1.Пуск!», «Тягни-штовхай», «Ловець вітру», механізм підйому води, гідравлічний ліфт, штучний сніг, моделі легені та серця.

Такі проекти викликають в учнів  інтерес до вивчення природничо-математичних дисциплін та дають  поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень