A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Спортсмени Степанівської громади посіли призові місця на Зимовому чемпіонаті України зі спортивної ходьби (м.Луцьк)

Дата: 22.03.2021 16:25
Кількість переглядів: 17

У місті Луцьк 20 березня 2021 року відбувся Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби. Прийняти участь у змаганнях виявило бажання 125 спортсменів з 14 регіонів України, а також 4 спортсмени з Казахстану. Команда Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради була представлена 12 спортсменами. Троє спортсменів Степанівської команди також представляють Східний Центр Олімпійської підготовки: Рущак Микола, Гончаренко Ігор, Кравченко Едуад.

Змагання проходили на колі довжиною 1 кілометр в складних погодних умовах, проте, це не завадило показати гарні результати. 5 спортсменів Степанівської громади стали переможцями та призерами змагань!

На дистанції 35 кілометрів у віковій категорії чоловіки-молодь перемогу святкував Гончаренко Ігор ( 2:51:58 ), Антон Кравченко фінішував на другій позиції (2:59:52).  

У змаганнях юніорів на дистанції 10 кілометрів взяли участь 3 вихованці школи. Високий рівень підготовки показав Микола Рущак, який  виборов 2 місце з часом 43:41. За крок до п'єдесталу фінішував Шелест Єгор, посівши 4 місце з часом 47:05. Лазоренко Руслан закінчив дистанцію на 7 позиції.

Серед юніорок на цій же дистанції бронозовою призеркою з особистим рекордом 52:06 стала Софія Криловецька, перевершивши свій попередній результат майже на 7 хвилин. Змагаючись вперше на дистанції 10 кілометрів Ольга Романенко фінішувала на 6 позиції, показавши час 58:39.

У змагання юнаків U18 одразу два наші спортсмени піднялися на п'єдестал. Кравченко Едуард з особистим досягненням 48:05 виборов друге місце, а Семенов Владислав фінішував третім (51:01). Вперше змагаючись на дистанції 10 кілометрів, Книш Іван фінішував дванадцятим.

 Серед дівчат U18 на дистанції 5 кілометрів з особистим досягненням 28:43  Олисеєнко Алла фінішувала десятою.

Серед юнаків U16 на дистанції 3 кілометрів гарний результат показав Лазоренко Сергій, виборовши 4 місце з часом 16:25.

Кожного спортсмена Степанівської селищної ради  до вищезазначених змагань підготували тренери Шелест Людмила та Шелест Олексій.

Змагання були відбірковими до Командного Чемпіонату Європи зі спортивної ходьби, який планується провести в травні в м.Подебраде (Чехія). Три представники Степанівської громади захищатимуть кольори Національної збірної України на цьому чемпіонаті. Криловецька Софія та Микола Рущак у віковій категорії юніори, та тренер-викладач КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Людмила Шелест у змаганнях жінок на дистації 35км.

Підготовка до Командного чемпіонату Європи продовжиться після короткого відпочинку. Рущак Микола з основним складом збірної України, пройде підготовку в Киргизстані.

У командному заліку Сумська область посіла  третє місце в Україні!

Вітаємо спортсменів та тренерів-викладачів з високими результатами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень