A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Заклади культури та спорту Степанівської громади в умовах карантину

Дата: 02.04.2020 15:08
Кількість переглядів: 8

Усі заклади культури та спорту Степанівської селищної ради беззаперечно виконують норми карантинних заходів. З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та безпеки жителів громади було відтерміновано проведення всіх спортивних та культурно-мистецьких масових заходів, а працівників було переведено на гнучкий графік роботи.

Керівники аматорських гуртків та любительських об’єднань опановують нові для себе форми дистанційної роботи. Використовуючи інтернет-ресурси та  мобільні додатки, митці закладів культури запустили онлайн-челендж з хореографії, запропонувавши молоді громади зняти на відео свої тренування вдома.  Під час карантину,  керівники вокальних ансамблів та хорів посилено працюють над новим репертуаром, а концертмейстери мають можливість приділяти більше уваги розвитку власної виконавської майстерності.

Відповідно до графіків складених керівниками закладів культури та спорту проводяться заходи з благоустрою: обрізці дерев, облаштуванню клумб, прибиранню побутового сміття, упорядкуванню прилеглих до закладів  територій, а також територій   місцевих  кладовищ, пам’ятників, братських могил, захоронень. Безпосередньо у приміщеннях закладів проводиться щоденне вологе прибирання, провітрювання залів,  гурткових та спортивних кімнат.

Маємо надію, що після закінчення карантину ми матимемо справжній сплеск культурних та спортивних подій, а творчість та досягнення Степанівських митців та спортсменів вийде на якісно новий рівень! БУДЬТЕ ЗДОРОВИМИ!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень