A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!

Дата: 28.08.2021 14:41
Кількість переглядів: 17

    До Дня пам'яті захисників України в м. Суми в парковій зоні, біля озера Чеха 28 серпня 2021 року зібрались небайдужі громадяни різних поколінь, заради вшанування загиблих у боях захисників України. Вже традиційний забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" котрий рік поспіль об'єднує патріотичну молодь і старше покоління заради вшанування подвигу наших славетних земляків.

     У забігу прийняли участь і небайдужі мешканці Степанівської громади, серед них учасник АТО та ООС в Донецькій та Луганській областях, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Гречаніченко Дмитро:

 "Сьогоді маю честь  взяти участь у забігу пам'яті захисників України.- сказав Дмитро Дмитрович,-  Під час реєстрації отримав номер з ім'ям Героя української нації, справжнього сина нашої землі  - Сергія Табали, пробігти з ім'ям Почесного громадянина м. Суми, найгероїчнішого воїна сучасності, який з юних років був на передовій Майдану, а згодом і Донецького летовища, велика гордість для мене. Символічним є той факт, що поруч знаходиться вулиця, яка носить славетне ім'я друга "Сєвера". Також вписав ім'я свого побратима, який теж віддав життя за територіальну цілісність і незалежність України - Сергія Шмиріна. Дякую організаторам Race Project та управлінню молоді і спорту Сумської ОДА за чудову можливість вшанувати наших героїв!"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень