A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Творчі люди Степанівки. Гринько Олександра Пилипівна

Дата: 11.09.2020 14:13
Кількість переглядів: 9

Гринько Олександра Пилипівна народилася 23 березня 1957 року в селищі Степанівка Сумського району. В 1965 році пішла до першого класу Степанівської 8-річної школи та відразу почала активно брати участь в шкільній художній самодіяльності.

За період навчання в школі, Олександра Пилипівна разом з однодумцями створила на базі Степанівського селищного клубу творчій ансамбль народної пісні. Саме в цей час вона відкрила в собі талант виконавця.

 Після закінчення школи, продовжила навчання в Сумському сільськогосподарського технікумі, де неодноразово була нагороджена дипломами та почесними грамотами за участь у творчому житті навчального закладу.

В 1983 році почала працювати в Сумсько-Степанівському цукровому комбінаті. Саме в цей час почала відвідувати репетиції хорового колективу який в 1988 році отримає звання «народного». Мальовничі сади, чисте прозоре небо Степанівки – це все надихало Олександру Пилипівну на творчу діяльність, тому після виходу на пенсію вона продовжила відвідувати та приймати активну участь у художній самодіяльності.

Олександра Пилипівна дарувала свою пісні зі сцені не лише як учасник хорового колективу, а і як соліст. Під керівництвом Назаренка М.П. та Островського Л.І. разом із хоровим колективом неодноразово брала участь у обласних та Всеукраїнських фестивалях та конкурсах що проходили в різних куточках України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень