A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вручення свідоцтва про повну загальну середню освіту в Степанівській ОТГ

Дата: 31.07.2020 12:57
Кількість переглядів: 10

         У оновленій актовій залі Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області 31 липня 2020 року випускникам 11-го класу видано свідоцтва про повну загальну середню освіту.

         У 2019/2020 навчальному році два випускники Степанівської громади отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту з відзнаками та нагороджені срібними медалями за досягнення в навчанні. Своїми випускниками-медалістами пишається Степанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – випускники Козлов Андрій та Червяков Максим.

         Очільник громади Лукаш Володимир Олександрович звернувся зі словами вдячності та поваги до всієї освітянської родини. Також головою Степанівської селищної ради відзначено учнів за високі досягнення в навчанні. Цього року трьом учням закладів загальної середньої освіти видано дипломи на отримання стипендії голови Степанівської селищної ради. Серед них: Краснопєєв Ярослав, учень Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Моргун Анастасія та Фоменко Єлєна, учениці Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Двоє учнів (Бабанін Владислав, випускник Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Забара Олександра, учениця Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів) отримали сертифікати на одноразову грошову винагороду в сумі 1,00 тис. гривень. Усі вищезазначені випускники та учні отримали цінні подарунки від Степанівської селищної ради.

         «Бажаю жити яскраво та цікаво, впевнено і стрімко бігти назустріч своїм мріям, завжди досягати всього, що буде вами задумано. Удачі вам на шляху пізнання улюбленої професії, успіхів у всіх творчих і ділових задумах. Громада Вами пишається» – звернувся до випускників Лукаш Володимир Олександрович.

         Урочистості пройшли у вузькому колі з дотриманням всіх протиепідемічних заходів.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень