A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ПРОДОВЖЕННЯ СЛАВНИХ ТРАДИЦІЙ СТЕПАНІВСЬКОГО ХОКЕЮ НА ТРАВІ

Дата: 03.08.2021 10:04
Кількість переглядів: 27

       Спортивна історія Степанівки багата на події.  Мабуть, не має жодного жителя селища Степанівки, який принаймні не чув про тренера -викладача комунального закладу "Дитячо-юнацької спортивної школи" Заслуженого майстра спорту СРСР Акопова Юрія Арфіяровича. Ця великодушна людина виховала цілу плеяду спортсменів нашого селища, так вже в далекому 1992 році започаткував в Степанівці секцію з хокею на траві, яка за п'ять років, здавалось короткого,  існування зростила, здружила та поєднала в єдиному пориві прекрасних дівчаток, які досі підтримують теплі, дружні стосунки, а дехто поєднав свое життя з цим чудовим, динамічним видом спорту.

      Так у червні цього року, з ініціативи Степанівської селищної ради, Муніципального спортивного клубу з хокею на траві «Сумчанка»  у Степанівці розпочала свою роботу секція з хокею на траві ДЮСШ Степанівської селищної ради. Тренування проводять:Тетяна Степанченко – наша землячка, воротар, гравець МСК «Сумчанка» та національної збірної України, майстер спорту України міжнародного класу та Анна Куровська – захисник, гравець МСК «Сумчанка» та національної збірної України, майстер спорту України.

        Справжньою спортивною родзинкою липня стала ще одна подія… 26 та 28 липня 2021 року на міні – футбольному полі зі штучним покриттям відбулися товариські зустрічі дівчат, які грали у хокей 25 років тому! На тренування приїхали не лише дівчата, а й їхні рідні: чоловіки, діти і, навіть, батьки! До першого зіркового складу степанівської команди увійшли: Тетяна Усик, Світлана Маяка, Інна Юнак, Наталія Щерба, Світлана Юнак, Наталія Петриченко, Наталія Дяченко, Тетяна Степанченко.

       Степанівська селищна рада сердечно вітає засновників та наступників традицій цього прекрасного виду спорту, бажає здоров'я, спортивного щастя, цілеспрямованості та яскравих премог!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень