A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СЕМІНАР ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ ЗДО АСОЦІАЦІЇ ОТГ СУМСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 27.02.2019 16:37
Кількість переглядів: 26

Відповідно до плану методичної роботи управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради, 27 лютого 2019 року у Степанівському ЗДО «Дзвіночок» пройшов семінар «Співпраця ЗДО та школи щодо реалізації завдань НУШ» для вихователів закладів дошкільної освіти Асоціації ОТГ Сумського району.

На захід були запрошені: Арнаутова Н.О., учитель початкових класів Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (за сумісництвом методист з початкової освіти управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради), Клименко О.В., директор Степанівського ЗДО «Орлятко» (за сумісництвом методист з дошкільної освіти управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради), Іващенко С.М., завідувач методичного кабінету управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради.

Обговорення найактуальнішої теми пройшло плідно, активно в затишній, позитивній атмосфері.

Учасники семінару мали змогу відстежити співпрацю ЗДО та школи починаючи з раннього віку, відвідавши нетрадиційне заняття «Мишенята – непосиди». Діти середньої групи перенесли гостей у світ дитинства під час театралізації казки «Колобок» на новий лад. Найстарші здобувачі освіти продемонстрували свої вміння користуватись на практиці набутими знаннями та навичками під час інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?».

Дякуємо Козловій Т.Б., директору ЗДО «Дзвіночок» та всьому колективу за плідну співпрацю, змістовний захід та теплий прийом! Бажаємо успіхів, творчості, натхнення!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень