A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

Дата: 09.11.2021 09:15
Кількість переглядів: 35

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

      Степанівська селищна рада щиро вітає з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі!

       Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня й танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

        Щоденною копіткою працею клубних працівників, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів,працівників музейної справи невтомно плескається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

         Ваша нива встелена новими здобутками й творчими досягненнями. Колективи Степанівської громади повсякчас є окрасою всеукраїнських і міжнародних фестивалів і конкурсів, прославляючи рідний край та несучи тепло рідної землі серед шанувальників. 

         З сердечною теплотою та душевною щирістю бажаємо керівникам та учасникам творчих колективів громади, працівникам бібліотечної та музейної справи бадьорості духу, міцного здоров'я, творчого натхнення у зміцненні і наповнені нашого культурного багатства.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень