A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вічний спокій і вічна пам’ять!

Дата: 17.08.2021 09:13
Кількість переглядів: 117

Непоправною втратою для світу легкої атлетики стала сумна звістка,що 16 серпня не стало легенди спорту — Володимира Степановича Голубничого!

Володимир Степанович — учасник п'яти Олімпіад: чемпіон Рима-1960 і Мехіко-1968, срібний Мюнхена-1972 та бронзовий призер Токіо-1964. Він також золотий-1974, срібний-1966 та бронзовий-1962 призер чемпіонатів Європи і багаторазовий рекордсмен світу в ходьбі на 20 км. 6-разовий чемпіон СРСР та 7-разовий чемпіон УРСР. Кавалер срібного Олімпійського ордена МОК та член Зали Слави Міжнародної федерації легкої атлетики. Повний кавалер ордена «За заслуги», нагороджений орденами Трудового Червоного Прапора, «Знак Пошани», медаллю «За трудову доблесть». Заслужений майстер спорту, заслужений працівник фізичної культури та заслужений тренер УРСР. Почесний громадянин міста Суми.

Степанівська селищна рада висловлює глибоке співчуття дружині, рідним та близьким спортсмена, доброї, чуйної людини, запевняє, що улюблена справа всього життя Володимира Степановича завжди житиме у молодих даруваннях, вихованцях КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради.

У скорботі низько схиляємо голови перед його добрим іменем, молимось за упокій його душі. Віримо, що біль втрати не потривожить його вічного сну, а Всемилостивий Господь прийме його душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень