A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Степанівська громада піклується про якісне харчування дітей закладів освіти

Дата: 06.02.2019 09:01
Кількість переглядів: 34

 Питання організації якісного харчування знаходиться на контролі органів місцевого самоврядування Степанівської селищної ради. Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради постійно проводить моніторинг стану охоплення здобувачів освіти гарячим харчуванням, виконання норм харчування та якості й  збалансованості харчування.

З метою підвищення якості приготування їжі у 2018 році за бюджетні кошти для харчоблоків шкіл та дитячих садків Степанівської селищної ради  придбано нове технологічне обладнання. А саме: для Степанівської ЗОШ та її філії  придбано холодильник (14,550 тис.грн), електроплити (2 ш.- 27,118 тис.грн), бойлер на 100л (4 тис грн), для ЗДО «Дзвіночок» - бойлер  (4 тис.грн). Відремонтовано електричні плити Підліснівської ЗОШ, бойлери ЗДО «Дзвіночок» та Степанівської філії, мясорубка Степанівської ЗОШ.  У лютому 2019 року придбано 365 комплектів столового посуду фірми «LUMINARC» , казани та каструлі алюмінієві  різного розміру (11 шт.), відра  (12 шт),  чайники (6 шт.) та миски (5 шт) емальовані,  на загальну суму 46,295 тисяч гривень, заплановано  в найближчий час придбати газову плиту для приготування їжі для ЗДО «Жайворонок»

На п’ятнадцятій сесії сьомого скликання (23.01.2019 року) було прийнято рішення про безкоштовне харчування учнів 1-4 класів та учнів 5-11 класів із числа дітей пільгової категорії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень