A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Футболісти ДЮСШ Степанівської селищної ради взяли участь у змаганнях на «Кубок ректора Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з футзалу» серед юнаків U-17 і молодше

Дата: 25.02.2021 08:57
Кількість переглядів: 27

Футболісти КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради взяли участь у турнірі присвяченому 40-річчу НН Інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. 18 лютого 2021 року розіграти кубок «Кубок ректора Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з футзалу» виявили бажання шість команд з Недригайлова, Миколаївки, Ромен,  Бурині, Сумського району та Сум.

 

Спочатку команди грали у групах.

Перше місце у першій групі посіли футболісти Роменської ДЮСШ ім. Гречаного, друге – ДЮСШ з Недригайлова, третє – Миколаївської ДЮСШ імені Масалітіна.

У другій групі команди розташувались у такій послідовності: КЗ ДЮСШ «Суми» (перше місце), ДЮСШ Степанівської селищної ради (друге) і команда Буринської школи №1 імені Кравченка.

У матчі за 5-6-те місця команда з Бурині перемогла Миколаївців з рахунком 8:0. «Бронзовий» поєдинок між командами з Недригайлова та ДЮСШ Степанівської селищної ради завершився перемогою останніх з рахунком 5:0. «Золотий» матч між сумчанами та роменчанами завершився перемогою з рахунком 2:1 команди ДЮСШ-Альянс ім. Гречаного.

 

Вітаємо наших футболістів із зайнятим третім місцем! Бажаємо нових успіхів та нових нагород!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень