A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Випускний вечір у Степанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Дата: 29.06.2019 08:27
Кількість переглядів: 13

Святково прибрана глядацька зала Степанівського селищного клубу терпляче чекала на своїх найповажних гостей, відліковуючи останні хвилини до хвилюючої події. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора, щоб привітати 31 випуск Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради. Свідоцтво про повну загальну середню освіту вручили 27 учням, і серед них дві зірочки - Бондаренко Катя і Чумаченко Іра, які отримали найвищу нагороду за свою наполегливу працю у навчанні: свідоцтво з відзнакою та Золоту медаль.

Усі юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції. У залі  панували радість і святковий настрій. Усі промови від почесних гостей, вчителів і батьків зводилися до побажань молодим людям щасливої долі та успіхів у майбутньому.  Розділили радість свята із випускниками  Селищний голова Лукаш В.О. та начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Кощій А. С. Вітаючи випускників із закінченням школи, Володимир Олександрович сказав, що це знаково, що урочистості з нагоди вручення документа про освіту випускникам відбулися в День Конституції України, адже саме цей документ надав їм гарантоване право на безкоштовну освіту і  відкрив дорогу у краще майбутнє, побажав їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. 

Вітальне слово взяли одинадцятикласники. Звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє. Випускники кружляли у прощальному вальсі, у якому поринали у спогади, мрії, сподівання, відчували радість, смуток і світлу печаль

 Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень