A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітаємо команду ФК "Степанівка" із занятим першим місцем Відкритого Чемпіонату Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року

Дата: 18.10.2020 21:11
Кількість переглядів: 10

У неділю, 18 жовтня 2020 року, відбувся заключний тур Відкритого Чемпіонату Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року за результатами якого з рахунком 6:1 перемогла команда ФК «Степанівка» (тренер Семенець А.І.).

За підсумками суддівської колегії  футбольна команда ФК «Степанівка» Степанівської селищної ради визначена абсолютним переможцем Відкритого Чемпіонату Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року !

Привітати спортсменів приїхав голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович. Він зазначив, що такі досягнення, це, в першу чергу, престиж громади та вагомий внесок у популяризацію та розвиток футболу. Володимир Олександрович вручив футбольній команді ФК "Степанівка" сертифікат на суму 48 000 гривень за зайняте І місце у Відкритому Чемпіонаті Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року.

Бажаємо нашим спортсменам міцного здоров’я, натхнення та подальших спортивних перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень